En Framtidssäker Redovisningsbyrå !

Bra Priser - Digitalt - Kompetent - Utveckla ditt företag med oss !

Artificiell intelligens finns redan för bl.a. faktura scanning - offshoring av ekonomifunktioner växer starkt - vilket innebär att redovisningsbranschen står inför stora förändringar - kvar kommer bara att finnas de mest erfarna och välutbildade - så välj en Redovisningsbyrå som ligger i framkant och har tillräcklig kompetens för att hjälpa Er - även om 5 år ....

Varför anlita Admin Factory?

Vi kan fungerar som din Partner / Mentor oavsett storleken på ditt företag

Prisexempel på våra tjänster

Vi tar betalt per timme eller fastpris per månad. Du kan själv bestämma vilket som passar Dig Bäst !Om oss

Jag som driver Admin Factory heter Johan. Jag är strax över 50 år, civil ekonom. Har sedan 1991 arbetat som konsult . Har stor erfarenhet av bl.a. Produktion, Bygg , IT, Service och Handel.
Har senaste åren haft ett långt uppdrag som Grupp Controller och Ekonomichef på ett producerande bolag. Tidigare har jag haft uppdrag som Business Controller på Skanska, Ekonomidirektör, Ekonomichef och Projektledare inom Hilding Anders Koncernen i Polen, Estland och Ukraina, Ekonomichef på Thule i Polen och Inplastor AB i Motala (& Inplastor AS), som Controller på Kraftringen Energihandel, Länsförsäkringars IT bolag ITC, Universal Music Group, Arjo Skandinavia, Arca Systems i Perstorp och TertaPak och som Koncerncontroller på XPonCard Group i Köpenhamn. Produktionscontroller på Dresser Wayne, Ekonomikonsult på SUN Storage Tek, VD/Projektledare för Bexout Ltd Bulgarien, Projektledare för byggandet av en restaurang, Drivit egna bolag i 10 år, bl.a Redovisningsbyrå.

Exempel på Ekonomiprogram vi använder


Nyheter om företagande

Läs blandade nyheter för företagare, (lagar, & proportioner, skatter, nyheter, mm)

ATT TÄNKA PÅ ...

Några tänkvärda tips för dig som funderar på att anlita en Redovisningsbyrå .

Din Redovisningsbyrå i Malmö, Lund & Vilhelmina - Det klokare valet!

Nyhetsflöden

Ekonomi- och skattenyheter