Bokför själv Redovisning online
Det är alltid bra att ha ett bollplank att prata med.

Väljer du tjänsten Bokför själv så ansvarar du för din löpande bokföring, fakturering, betalningar, lönehantering, rapportering av fora, mm. under räkenskapsåret. (Om vi inte kommer överens om annat. Vissa företag vill t.ex ha hjälp med bara lönehanteringen)

”Bokför Själv” innebär att du under ett år får en fast månadskostnad på följande hjälp:

Rådgivnings- & uppföljningsmöten
Vi på Redovisningsbyrån träffar dig (personligen eller onlinemöte) för att gå igenom bokföringen och eventuell avstämning, vi går igenom siffrorna med dig. Detta görs innan rapportering av t.ex. moms och arbetsgivardeklarationer samt innan inkomstdeklarationer lämnas till skatteverket.

Årsbokslut och deklarationer
Vi hjälper dig att upprätta ett korrekt årsbokslut med samtliga underlag och bilagor som behövs för alla balansposter. Tillsammans går vi igenom bokslutet, förklarar och diskuterar ditt företags resultat samt pratar om eventuellt skattupplägg innan vi gör bolagets deklaration (och eventuellt din privata inkl K10 om du har AB)

Mail- & Telefonsupport
Du får fri support för enklare frågor, rådgivning hur något skall bokföras och liknande.

Nyhetsbrev
Några gånger per år skickar vi ut nyhetsbrev med information om lagändringar, ekonominyheter, viktiga deadlines för skatteverket och bolagsverket samt lite tips och råd.

Hur kommer du Igång ?

För att komma igång med  ”bokför själv”  kontaktar du oss för ett personligt möte, där vi ser över statusen på ditt företags bokföring. Samt att du berättar mer för oss, om ditt företag och dess verksamhet.

Vi diskuterar fram och kommer den enklaste och smidigaste hanteringen (helst digitala) för företagets ekonomirutiner. Du får då också ett kostnadsförslag (offert) på din månadsavgift. Vi arbetar främst i Fortnox eller VISMA e-ekonomi (webbaserat).

Bokföring online malmöeekonomi Redovisning online Malmö

Ekonomisk- & Bokföringsutbildning

Det är en hel del företagare som själv vill sköta den löpande bokföringen, men det är inte alltid lätt att veta hur man ska göra, så det blir rätt. Admin Factory erbjuder dig hjälp med att komma igång, vi hjälper dig att välja ekonomiprogram. All utbildning är personligt skräddarsydd, med hänsyn tagen till din tidigare erfarenhet.

När vi utbildar Dig, så arbetar vi med ditt företags bokföring. All undervisning är individuell. Hos oss är ingen fråga en dum fråga, utan du kommer att få den utbildning/guidning du behöver från oss! Vi var alla nybörjare någon gång. Det viktigaste är att man har viljan att lära sig och att är beredd att lägga ner den tid som behövs.