DIN REDOVISNINGSBYRÅ & EKONOMIAVDELNING I MALMÖ LUND STOCKHOLM & VILHELMINA

Redovisningskonsult, Outsourcing, Lönehantering, Personaluthyrning

Oavsett om du skall starta nytt företag eller redan driver ett företag så kan vi hjälpa dig, om du omsätter 100.000:- eller 1.000.000.000:-, för vi har erfarenhet, kunskaper och resurser att bli din ekonomipartner. Med oss kan du växa och utveckla ditt företag oavsett om du vill vara ensamföretagare eller vill växa och bli ett stort företag, detta ger dig trygghet och frihet !

Årets Bästa Erbjudande !

Om du startar eget företag eller redan idag driver ett företag så vill vi att du skall få chansen att prova våra tjänster till ett förmånligt pris. Att prova oss skall inte vara föremål för några extra kostnader eller andra förpliktelser för Dig. Då vi vet att Du kommer att bli nöjd med våra tjänster och att vi kommet att ha en långt samarbete så ser vi vårt erbjudande som en långsiktig investering.

STARTA EGET FÖRETAG*

Vi hjälper dig som inte redan registrerat ett bolag med bolagsregistreringen, ansökan om F-skatt, moms mm. Du betalar bara bolagsverkets kostnader.
Du som redan har registrerat ett nytt företag inom de senaste 6 månaderna får upp till 2 timmars rådgivning Gratis första månaderna.

DRIVER FÖRETAG IDAG*

Du betalar inga startkostnader för uppläggning av bokföringsprogram, bokföring, balanser, tidigare års värden i deklarationer, bokslut, anläggningsregister mm.
Du kan också under första 3 månaderna säga upp våra tjänster utan uppsägningstid eller andra kostnader.

NÖJD-KUND-GARANTI*

Skulle du inte vara nöjd med vårt arbete, så kan du under de första 3 månaderna avsluta samarbetet direkt om du så önskar och du behöver då inte betala något för uppsägningstid, överlämnande av dokument, sie-filer mm. Du betalar bara månadskostnaden för det arbete vi faktiskt gjort.

* För dig som har eftersläpande bokföring (oavsett om det är ett nytt eller gammalt företag) gäller andra villkor. Du får 10% rabatt på detta arbete och därefter så gäller ovanstående erbjudande.

LÄS MER OM VÅRA PRISER HÄR…