PERSONALUTHYRNING av Ekonomer med hög kompetens

Vi arbetar med Personaluthyrning och Interim Management inom ekonomi och affärsutveckling.
Du kan hyra Controller, Ekonomichef, Redovisningskonsult eller Redovisningsekonom.
Vår inriktning är personal med hög kompetensnivå och lång erfarenhet. Vi ställer höga krav på våra konsulter innan de erbjuds anställning eller knyts till vårt nätverk. De skall ha dokumenterad kompetens och utbildning inom respektive yrkesområde och flera års erfarenhet.

Hjälper nyexaminerade ekonomer att få erfarenhet

Vi kan också erbjuda ”nya” konsulter, då främst studenter som är i slutet av sin utbildning, för varierande uppgifter t.ex. genomgång av bokföring, göra beräkningar av ett nytt projekt eller liknande. Detta är ett utmärkt sätt anser vi att ge nya den erfarenhet som behövs för att komma ut på arbetsmarknaden och ett bra sätt för ditt företag att hålla kostnaderna nere men få snabb och bra hjälp

Har du frågor eller vill boka en Controller, Ekonomichef, Redovisningskonsult och Redovisningsekonom, ring oss, så kan vi diskutera vidare.

Exempel på Personaluthyrning:
Arca Systems i Perstorp, Arjo Skandinavia AB, Inplastor AB i Motala, Länsförsäkringar IT, TertaPak, Universal Music AB i Stockholm, XPonCard Group, HildingAnders AB, Skanska, Thule, PanLink AB, Nynäs AB.