Hemlink lanserar I dag en helt ny plattform där privatpersoner kan sälja sin bostad på Internet helt kostnadsfritt.

Sidan är unik i sitt slag, då du helt kostnadsfritt får en checklista om hur du gör, hjälp med värdering, annonsering samt alla nödvändig dokumentation!

Internet Bokföring Bostad

Varför Hemlink ?
”Vi tycker att marknaden idag utgår för lite från ägaren. Valet om hur jag ska sälja min bostad är luddiga och det kan utnyttjas av flera instanser och kosta väldigt mycket pengar. Självklart finns det mycket bra hjälp att köpa in men vi tycker att bostadsägaren ska vara medveten om valen innan inköp av försäljningshjälp. Hos Hemlink kan du testa och sen få hjälp om du vill” – Peter Aronsson, VD Hemlink.

– Det finns liknande sidor, exempelvis Hemnet, konkurrerar ni?
VD Peter Aronsson svarar:

”Nej snarare tvärtom, Hemnet säljer mäklar annonserade bostäder, vi hjälper privatpersoner att annonsera och sälja sin bostad privat, det kommer fortsätta oavsett Hemlink eller inte, via tidningar eller andra webbsidor. Vi gör samma sak, fast enklare och helt kostnadsfritt.

I nästa steg hjälper vi våra annonserande kunder att komma i kontakt med besiktningsmän, mäklare etc. vilket då kan generera annonser till Hemnet som de annars aldrig hade fått.

Hemlink kommer att vara tillgänglig för konsumenter från och med måndag den 12 okt. 2015.

Hemlink är en oberoende förmedlare av bostäder till privat försäljning. Vi är din kontaktyta mot Sverige. Vi skapar kontakter mellan köpare och säljare, mellan säljare och mäklare och hjälper till med kringtjänster så som besiktningsman, fotograf etc.

Hemlink hjälper dig med kostnadsfri värdering via e-post för att ge dig en fingervisning av marknadsvärdet samt vad du bör sätta för pris på din bostad

Vi har fokus på ENKELHET och KOSTNADSFRIHET

Hemlink har inga dolda avgifter – vi hjälper dig som ska sälja din bostad med tips, trix och annonsering. Du behöver inte lägga tid på att ringa runt till olika instanser, lägga engagemang på utformning av din bostadsannons eller komma ihåg ytterligare ett användarnamn och lösenord!

Du som ska sälja sitter i förarsätet och önskar du hjälp så ser vi till att hjälpen kommer till dig!