Din Ekonomichef på Monit kommer du utvecklas och trivas i en internationell miljö med spännande utmaningar framöver. Din roll

Ditt uppdrag är att leda- och utveckla ekonomifunktionen på Monit AB. Som en del av en internationell koncern arbetar du dagligen med koncerngemensamma- såväl som lokala ekonomifrågor. Du leder ett team med fyra medarbetare som ansvarar för accounting och controlling. Du rapporterar till VD och till koncernmodern i Tyskland.

Arbetsuppgifterna inkluderar ansvar för skattefrågor, legala frågor, investeringar, likviditet, optimering, avtalsbevakning, bokslut, konsolidering. Monit arbetar med SAP.

Redovisningsbyrå Lund

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, antingen som controller eller som Ekonomichef. Du har chefserfarenhet, är en naturlig ledare och senior i din approach. Du har erfarenhet av koncernredovisning och är förtrogen med att jobba i en internationell matrisorganisation. En stor del av rapporteringen sker på engelska. Du har en akademisk ekonomiutbildning och ser till att ständigt förkovra dig inom ditt område. Som person är du driven och ambitiös samtidigt som du har ett jordnära sätt och en förmåga att samarbeta med dina kollegor på samtliga nivåer i organisationen. Vi ser det som ett klart plus om du har erfarenhet från tillverkande industri. Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande tjänst i ett dynamiskt och framgångsrikt bolag. Du får mycket goda utvecklingsmöjligheter och åtnjuter stort mandat att möta de utmaningar som framtiden erbjuder. Som Ekonomichef och medlem i ledningsgruppen har du en viktig roll i att påverka bolagets framtid.

Sista ansökningsdatum är den 9/4 2017. Intervjuer sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!